Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

BMW Z4

Roadster M40i First Edition, Adaptieve LED, BMW Live Cockpit

Prijs
79.950
Vakgarage Boode
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Unieke BMW Z4 M40i in de gelimiteerde First Edition-uitvoering. Zijn sportieve uitstraling heeft hij te danken aan het M Aerodynamicapakket en zijn brute kracht komt van de M TwinPower Turbo zescilinder-in-lijn motor (goed voor 340 pk!). Deze auto is met zijn Frozen Grey II Metallic en 19 inch dubbelspaak M wielen net even dat beetje extra, maar dat is nog niet alles. Zo is de auto voorzien van het High Executive pakket, BMW Executive pakket en het Parking Pack. Hiermee is de auto o.a. voorzien van optie's zoals: Head-Up Display, Live Cockpit Professional (2x 10,25 inch displays), Adaptieve LED koplampen, High-beam Assistance, Stoelverwarming, Etc. , Etc. Wanneer u de volledige specificatie wenst in te zien kunt u deze in overleg verkrijgen. Let op! Wij verkopen deze auto in opdracht van een klant. Inruil is hierdoor beperkt mogelijk.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions